Maak kennis met RelaxInn

Jamila-Betephotography-2020_5_edited.jpg
 

Ontdek wie ik ben

Vind ontspanning met meditatie

Over mij
Ik ben Jamila (1986), ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben wij onze prachtige dochter Sophie. Ik ben gediplomeerd gedragscoach, ACT-therapeut, meditatiecoach, gewichtsconsulente, yin yogadocente en daarnaast heb ik jaren als visagist en fashion stylist gewerkt.


Interesses
Door mijn interesse op verschillende gebieden, mijn ervaringen en diploma's ben ik op een prachtig pad terecht gekomen waarin al deze elementen bij elkaar komen. Hierin kan ik mijn kennis en ervaringen delen en hiermee andere moeders helpen. Ik ben gaan leren, ontwikkelen en ervaren. De combinatie tussen voeding, beweging, kennis en uiterlijk vind ik heel erg mooi en daarom ben ik ook aan de slag gegaan met deze richtingen.

Meditatie

Van jongs af aan heb ik meditatie meegekregen. De afgelopen jaren heb ik me er steeds meer in verdiept en ontwikkeld. Tijdens mijn yogaopleiding en mijn opleiding tot perfect health teacher bij de chopra center waar meditatie een groot onderdeel van is.


Voedingsadviseur
Ik heb jarenlang problemen gehad met mijn gewicht en veel verschillende manieren geprobeerd om af te vallen. Helaas werkte dit niet of in ieder geval niet voor de lange termijn. Tijdens mijn opleiding voor gewichtsconsulente ben ik zelf ook aan de slag gegaan onder het motto "practice what you preach". Ik ben toen 22 kg afgevallen en inmiddels al jaren op gewicht. Wat ik hierin belangrijk vind is dat je niet het gevoel hebt dat je jarenlang op dieet bent, maar kan eten wat je wil. Daardoor zit ik goed in mijn vel, voel ik me energiek en heb ik het gevoel dat ik weer mezelf ben. Of je nou ondergewicht of overgewicht hebt als je problemen hebt met je gewicht is het prettig om hier in begeleid te worden. Ik wil anderen ook graag helpen met dit traject. Ik vind het heerlijk dat ik weer makkelijker kan bewegen en misschien wil jij dat ook.

Coach
Ik heb twee verschillende coachingsopleidingen afgerond waaronder gedragscoaching en basis coaching. Daarnaast ben ik ACT therapeut (acceptence and commitment therapy) Daarmee heb ik de algemene coachingstechnieken geleerd, maar daarnaast ook specifiek op het gedrag en de achterliggende gedachte bij een actie. Hoe komt het dat je je zo voelt en welke actie, reactie geeft dit en hoe kan je dit accepteren en/of veranderen. Wat is de reden dat je bepaald gedrag vertoont en hoe kan je hier mee aan de slag.

Styliste & Visagist
Na de middelbare school ben ik naar Artemis styling academie gegaan. Vervolgens heb ik jarenlang als stylist en visagist gewerkt op verschillende televisieserie sets en fotostudio's. Op de set van televisieseries heb ik gemerkt wat een outfit kan doen voor een karakter en dit is in het dagelijks leven natuurlijk precies hetzelfde. Wat je draagt heeft effect op hoe je je voelt en wat je uitstraalt.

Ik wil graag mensen helpen met het vinden van hun balans en richting. Dit is voor iedereen anders en daarom krijgt iedereen een persoonlijk plan. Dit doen we samen, want het gaat om jou. De afgelopen jaren was ik zoekende naar waar ik blij van werd en waar mijn balans lag en samen met een coach ben ik hierbij terecht gekomen en ik hoop dit ook met andere te kunnen delen.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met mij op!